D'ale mamei

6 lucruri care mi s-au intamplat in ultima vreme din cauza oboselii

din cauza oboselii

In ultima vreme, probabil din cauza oboselii, s-au intamplat niste lucruri care acum mi se par amuzante, insa la momentul respectiv pareau oricum, numai asa nu.

Cateva lucruri ce s-au intamplat din cauza oboselii

1. Mi-am pierdut hainele

Ma rog, doar o pereche de colanti, cei pentru sala, care de fapt nu erau pierduti. I-am tinut in mana de cateva ori in vreo doua saptamani, dar spuneam nervoasa ca nu sunt aia, ca aratau diferit, ca erau mai lungi. Pana zilele trecute cand i-am imbracat si mi-am dat seama ca de fapt nu-i uitasem la sala si nici nu au fost inghititi de masina de spalat.

2. Nu mai functioneaza blenderul si sterilizatorul

De cateva ori am intrat in panica vazand ca nici blenderul, nici sterilizatorul nu mai functioneaza. Ambele sunt de un real ajutor. Privindu-le cu mai multa atentie, am constatat ca era imposibil ca ele sa functioneze din moment ce nu erau bagate in priza.

3. Sticla de apa si capacul biberonului se potrivesc de minune

De cateva ori am incercat sa pun capacul biberonului pe sticla cu apa. Dintr-un motiv de neinteles, am crezut ca se potrivesc perfect, sunt facute unele pentru altele. M-am oprit in timpul procedurii, dandu-mi seama ca de fapt am nevoie de capacul sticlei respective, care era chiar in ochii mei.

4. Tacamurile in cosul de gunoi

Nu o data s-a intamplat sa-mi dau seama ca eram pe punctul de a pune tacamurile nu in chiuveta, ci in cosul de gunoi de sub chiuveta. Bine ca m-am oprit la timp. Se pare ca nu mai functionez bine pe pilot automat, mai dau si eroare.

5. Suzete pierdute

Bine, nici ele nu erau pierdute, asa cum si hainele erau puse la locul lor. Stau, caut, copilul cere suzeta (nu in cuvinte, desigur, ci plangand), si ea era chiar langa noi. Se mai intampla, nu?

6. Nu mai am notiunea timpului

Acum cateva seri credeam ca suntem in luna mai. In plus, trebuie sa am la indemana telefonul pentru a sti data. Cu zilele saptamanii e mai usor pentru ca, in loc de luni, marti si asa mai departe, zilele saptamanii pentru mine sunt asa: prima zi singura cu puiul, zi de sala, zi de odihna, zi de sala, ultima zi de lucru din spatamana pentru sot, zi de sala, zi de odihna. Uneori zilele de marti mai sunt si cele pentru stomatolog sau pentru mers la pediatru cu cea mica.

Ce face bebelusul la 7 luni

Scrisoare pentru tati si viitori tati

Ce am invatat intr-o luna si jumatate de diversificare

Sursa foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *