D'ale mamei

Copilul meu, as vrea sa…

Copilul meu

Copilul meu, as vrea sa opresc timpul. Ma sperie graba cu care trece prin si pe langa noi. Am devenit la randul nostru la fel de grabiti. Vrem sa ajungem mai repede la serviciu, apoi spre casa. Ne dorim sa vina weeekendul, concediul, vacanta si tot asa. Si fara sa ne dam seama, ne trezim in fata oglinzii, privind un chip cu riduri, cu par alb si ochi in care se citeste o viata intreaga. O viata traita pe graba.

Copilul meu, as vrea sa inghet timpul

Copilul meu, as vrea sa opresc timpul. Nu vreau sa vad cum trece peste noi. Sunt atat de multe momente frumoase pe care sa le traim impreuna, de care sa ne bucuram mai mult.

As vrea sa inghet timpul ca sa ma bucur mai mult de noi doua, de noi trei impreuna, de tine.

Vreau sa iti veghez somnul linistit, sa iti privesc genutele lungi si curbate, obrajii rotunzi pe care cu greu ma abtin sa-i pup ca sa nu iti tulbur somnul. Vreau sa surprind fiecare zambet adus pe chipul tau de un vis frumos. Oare ce vis minunat iti deseneaza zambetul pe buze?

Vreau sa privesc mai mult in ochii tai albastri si inocenti. Acolo gasesc bunatate, sinceritate, liniste. Cand ma vad cei doi ochi ca niste margelute, parca rad. Atat de mult te bucuri cand sunt langa tine, incat de multe ori simt ca pielea mea nu mai e incapatoare pentru sufletul ce creste in mine. Sa vezi cum un suflet atat de frumos si curat te iubeste si se bucura de tine, inseamna enorm.

As vrea sa inghet timpul ca sa ne jucam in voie, sa radem impreuna, sa invatam una de la alta si una langa alta.

Timpul ne ofera momente unice impreuna, dar parca ni le ia prea repede. Cresti si pe langa tine crestem si noi. Ne facem oameni mari, adunam ani in noi.

Va veni prea repede ziua in care nu ne vei mai cauta mainile ca sa te ajutam sa te plimbi prin casa. Va veni ziua in care vei fi pe picioarele tale, independenta si alte manute mici iti vor cauta mainile ca sa ajuti un alt pui de om, al tau, sa faca primii pasi.

Vreau sa inghet timpul ca sa ma asigur ca te ajutam sa devii un om bun, ca te ajutam sa te pregatesti pentru viata de om mare. Vreau sa te bucuri cat mai mult de jocurile copilariei si de lucruri simple care iti aduc un zambet larg pe fetisoara pe care o privim ca pe o icoana.

Copilul meu, as vrea sa fim o vesnicie impreuna. Si parca tot nu ar fi suficient. Dar stiu ca nu se poate. Sper doar ca timpul sa fie bland cu noi, sa nu se mai grabeasca, sa ne lase sa ne bucuram unii de altii, sa colectinam amintiri frumoase despre care sa vorbim cand vei fi si tu om mare si despre care sa le vorbesti puilor tai de om si puilor lor la un moment dat.

Sursa foto: Pexels

Rusine!

Iarta-ma, copilul meu!

Scrisoare pentru sotul meu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *