D'ale mamei

Cum am sarbatorit ziua iubirii

ziua iubirii

Ziua iubirii, Valentine’s Day, a fost ca oricare alta zi si, totusi, diferita. A lipsit cadoul care, desi comandat de vreo doua saptamani, din cauza pandemiei inca nu a ajuns. Poate pana pe 14 februarie 2022, ajunge. Dar am fost toti trei, impreuna in aceasta zi si este cel mai frumos cadou pentru toti trei.

Eu si puiul de om ne-am trezit mai tarziu decat domnul tati. Asa, inca adormite, am mers la bucatarie pentru a pregati lapticul. Numai ca, acolo l-am gasit pe domnul tati printre cratite si oale, incercand sa pregateasca micul dejun pentru toti. Si sa ne faca o surpiza. A pregatit-o oricum, desi ii parea rau ca l-am “prins” inainte de a fi totul gata.

Apoi, fiindca tot ne-a prins ziua iubirii intr-o zi de weekend, in care amandoi am fost acasa, am profitat din plin. Am spalat vasele, am spalat masuta puiului de om, scaunelul, ne-am mai imbratisat in pauzele pe care le luam. Lucruri d-astea pe care oamenii casatoriti, care sunt si parinti, le duc cu greu la bun sfarsit in zilele obisnuite.

Ne-am jucat cu puiul de om, ne-am imbratisat toti trei. Cand puiul de om se juca si ne imbratisam numai noi doi, venea repede-repede si se lipea de mine, dandu-i de inteles domnului tati ca ar putea sa stea un pic la distanta, sa ma aiba numai pentru ea. Eram facuta sandvici intre ei doi si mi-a placut. M-am simtit iubita, am simtit ca apartin unei familii.

Dar asta nu e tot. Dupa toate cele de mai sus, a venit ora somnului. A domit puiul de om, dar vai, ce-am dormit si eu… Si, pentru ca astazi nu a fost o zi tocmai obisuita, dupa ce puiul de om s-a trezit, amandoi m-au lasat sa mai dorm. Inca o ora si jumatate. Lux. A fost ca si cand as fi mers doua saptamani in vacanta in Dubai. Vis, va spun.

Chiar daca nu am mers intr-o vacanta romantica, chiar daca nu a fost cu cadouri, chiar daca am facut lucruri aparent simple, a fost o zi buna. Am sarbatorit ziua iubirii in familie, impreuna, ne-am bucurat unii de altii si a fost tare bine asa.

Voi cum ati sarbatorit?

Sursa foto: Pexels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *