Bebelusi si copii

Despre mirosul bebelusului

mirosul bebelusului

Mirosul bebelusului este unul plin de… magie, iubire, emotii si multe altele. Iata cum cred eu ca miroase un bebelus.

Bebelusul miroase a iubire. Acea iubire din care s-a nascut, iubirea pe care o primeste din inima plina a parintilor lui.

Bebelusul miroase a magie

Miroase a lapticul ce il linisteste, a mangaierea mamei, a privirea emotionata a tatalui sau.

Bebelusul miroase a inocenta pe care o emana prin fiecare gest, privire, gangurit. Miroase a incredere, a gingasie, a poveste citata seara, inainte de somnul dulce si odihnitor.

Bebeblusul miroase a liniste. Il privesti, il imbratisezi si stii ca nimic altceva nu este mai important pe lumea asta decat sa fii alaturi de minunea pe care ai adus-o pe lume.

Pielea de catifea a bebelusului miroase a magie. La fel si capul mic, acoperit cu puf, de care iti apropii nasul.

Bebelusul miroase a cel mai frumos vis devenit realitate: visul de a fi mama sau tata. Miroase a acasa, a familie, a manute mici, cu degetele grasute ce strang usor aratatorul mamei sau al tatalui.

Bebelusul miroase a inceput de poveste, ce se scrie zi de zi, alaturi de mami si de tati. Miroase a zambete ce-ti taie respiratia, a ras plin de culoare. Miroase a emotii ce te coplesesc si iti dau puterea de a putea totul, orice pentru puiul tau de om.

Bebelusul miroase a obraji mici, rotunzi, catifelati, pe care iti asterni usor cate un pupic plin de iubire si recunostinta pentru tot ce ai in fata ta, in brate.

Miroase a haine mici, curate, ce imbratiseaza corpul mic ce creste in fiecare zi sub privirea emotionata a parintilor.

Bebelusul miroase a emotie. Pura, calda, curata, asa cum simti cand esti in prajma lui. E totul nou, perfect, te bucura, te emotioneaza pana la lacrimi, te linisteste, iti da putere.

Bebelusul tau e totul si tu esti totul pentru el.

Sursa foto: Pexels

Hainele se spala, fericirea copilului ramane

Acasa nu e un loc, e un sentiment

Copilul nu te-a ales intamplator sa-i fii mama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *