Salut! Bine ai venit pe blogul meu!

Sunt Mihaela, mamica unei minuni pe nume Maria. Port acest blog de mult timp cu mine, insa abia dupa nasterea copilului am avut curajul sa il creez. Am avut si alte incercari, insa dintr-un motiv sau altul mereu m-am oprit din scris. Acum, insa, este diferit. De ce? Pentru ca blogul acesta s-a nascut din doua iubiri ale mele. Iubirea pentru copil si cea pentru scris.

Am decis sa dau viata acestui blog din mai multe motive. As vrea sa adun aici toate experientele, indiferent de natura lor. As vrea sa colectionez aici amintirile noastre, impreuna. Nu suntem perfecti, nu avem o viata perfecta, ni se intampla lucruri frumoase dar si unele mai putin placute.

In timpul sarcinii, dar si dupa ce s-a nascut Maria, am cautat multe informatii pe internet, pe bloguri. M-au ajutat experientele de viata ale altora, povestile citite acolo. Mi-ar placea ca aici parintii sa gaseasca informatii utile, sa descopere ca nu este totul roz, mereu, in viata de parinti. Si e ok sa nu fim perfecti. Uneori poate fi greu, dar este si extrem de frumos.

Voi scrie aici despre experientele prin care trecem, fie ele frumoase sau mai neplacute. Fac parte din viata, din noi. Nu voi vorbi despre lucruri pe care nu le cunosc, nu voi veni cu informatii medicale decat atunci cand voi povesti propriile experiente. Nu sunt un expert, sunt o mama care trece prin anumite experiente alaturi de copil si familie.

Imi doresc sa ne strangem aici cat mai multi parinti, sa ne impartasim experientele, sa invatam unii de la altii, sa ne intelegem, sa ne incurajam.

Aici imi gasesc linistea, echilibrul, imi descarc si imi incarc sufletul. E locul meu linistit, cu amintiri modelate din cuvinte. E despre si pentru noi, parinti si copii.