D'ale mamei

Dialog intre mamici

Dialog intre mamici

Dupa ce am aflat ca voi avea o fetita (lucru pe care, cumva, il intuiam), am inceput sa ma gandesc la rochitele pe care le va purta, la bentite, la codite si la altele asemenea. Si chiar daca piticuta nu suporta bentitele, caciulile sau orice ii sta pe cap, eu tot sunt cu ochii in patru dupa astfel de accesorii. Poate, intr-o zi…

Imediat ce am vazut pe Facebook poza unei amice care are la randul ei o fetita, s-au aprins beculetele si au inceput alarmele sa ma anunte ca trebuie sa iau si eu ceva de genul ala. Sa fiu pregatita pentru cazul in care bebelina va decide, totusi, sa incerce bentitele. Asa ca, ii scriu imediat tipei.

Scurt dialog intre mamici

-Buna! Ce faceti? (Nu mai astept raspunsul ei, tastez in continuare pentru a afla ceea ce-mi doream, de fapt, sa stiu). De unde ai cumparat bentita pe care o vad la poza de coperta?

-Buna! Balim, imi rapsunde ea.

“Balim? Nu am auzit de magazinul asta”, imi spun eu. “Sper sa fie si online, ca e mai greu sa plec de acasa sa caut bentita minune”.

-E si online magazinul? o intreb imedit, curioasa, nerabdatoare. Simteam adrenalina cum imi alearga prin vene.

-Nu, raspunde ea.

M-am dezumflat imediat, mai repede ca un balon intepat. Aia e, voi merge personal la magazinul ala sa iau bentita.

Si, in timp ce imi faceam eu calculele, strategiile, planurile, sa stiu cand sa plec in cautarea bentitei sau cu cine sa ramana bebelina acasa, primesc continuarea raspunsului.

-Nu, asta facem, balim.

Mi-a luat cu o secunda mai mult decat era necesar pentru a-mi da seama ce a vrut sa spuna. De fapt se referea la activitatea preferata a fetitei ei, care, de altfel, era si preferata bebelinei mele in perioada in discutie: balea. Cu “ă”. Evident, m-am simtit ca sicum tocmai as fi aflat ca-mi mai functioneaza juma’ de neuron, dar am trecut repede peste rusine cand am aflat care era, de fapt, magazinul cu produsul minune. Eram prea obosita si in acelasi timp prea fericita ca am aflat raspunsul, pentru a-mi face griji in privinta impresiei pe care am lasat-o in urma discutiei.

Cam asa arata un dialog intre mamici. 🙂

Sursa foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *