D'ale mamei

Dorul doare. Cum a fost cand nu am fost toti trei

Dorul doare

Dorul doare, dar cred ca in cantitati mici, e bun. Ajuta. Iti aminteste, in cazul in care mai uiti uneori, cat de norocos esti. Cat de bogat esti. Nu in bunuri materiale, ci in oameni, in iubire.

In weekend (cu doua saptamani in urma) am fost la tara. Trebuia sa ne intoarcem luni in Bucuresti. Tati s-a intors de dimineata si a mers direct la serviciu. Noi ar fi trebui sa ne intoarcem dupa amiaza. Nu s-a mai putut, asa ca luni am fost imprastiati pe harta.

Dorul doare. Data viitare cand ii vezi, nu mai uiti sa le spui ca ii iubesti

Nu a fost prima experienta de genul asta, insa acum parca a fost altfel. Ne-a fost dor mai mult. Si din dorul asta am inteles ceva. Mi-a confirmat cat de norocoasa sunt pentru ca sunt bogata in oameni. Putini, dar cei mai pretiosi si cei mai importanti. Sa fiu langa ei, sa ii aud vorbind, sa ii stiu bine, sa ii iubesc, sa fac parte din ei si ei din mine, lucrurile astea imi arata ca nu am nevoie de prea mult pentru a fi fericita.

Cand ti-e dor, doare, dar ca sa-ti fie dor inseamna ca in viata ta sunt persoane speciale, care-ti umplu intreaga fiinta de toate sentimentele frumoase pe care le poate trai cineva. Inseamna ca intelegi, din nou si din nou, cat de mult ii pretuiesti. Inseamna ca data viitare cand ii vezi, nu mai uiti sa le spui ca ii iubesti, nu iti mai este teama sa spui sau sa faci anumite lucruri prin care traduci sentimentele pe care ti le aprind undeva intr-un colt de suflet pemtru ca mai apoi sa iti incalzeasca fiecare celula, fiecare gand, sa pulseze in piept la fiecare bataie a inimii.

Dupa o zi si jumtatate ne-am vazut si simteam ca am fost departe unii de altii o viata. S-a simtit in imbratisari, in priviri, in linistea de dupa revedere, in cosul pieptului care era iar plin. Am redevenit completi, trei, noi, familie.

Sursa foto: Pixabay

Locul mamei e pe margine uneori

Si mamele au nevoie de mame

Sunt mama si mi-e somn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *