Biblioteca familiei Pentru parinti

Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama – Mihai Bendeac si Emilia Bendeac

jurnalul unui burlac

Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama – Mihai Bendeac și Emilia Bendeac

Editura: Bookzone

Nr. pagini: 336

Cand am aflat ca va aparea o carte scrisa de Mihai Bendeac, mi-am propus sa o comand. Chiar eram curioasa sa aflu cum si ce scrie. Apoi am aflat ca banii care vin din vanzarea cartii sunt donati, deci un motiv in plus pentru a lua cartea pe care Mihai Bendeac, una dintre cele mai cunoscute persoane publice din Romania, a scris-o. Mi s-a parut interesant faptul ca a inclus in acest volum si conversatii cu mama lui, Emilia Bendeac.

Jurnalul unui burlac. Conversataii cu mama este o carte care se citeste repede si datorita stilului in care a fost scrisa, dar si datorita povestilor din viata sa pe care Mihai Bendeac le-a inclus in paginile cartii, povesti scrise asa incat sa te tina acolo, in poveste. Am fost curioasa sa aflu ce se intampla in continuare, asa ca am dat pagina dupa pagina si in scurt timp am ajuns la final.

Am remarcat si am apreciat sinceritatea lui Bendeac, dar si a mamei lui. Imi imaginez ca nu a fost usor sa scrie despre anumite subiecte. De asemenea, cred ca a fost nevoie si de o anumita doza de curaj pentru a-si expune viata in fata atator perechi de ochi.

Am citit cateva recenzii ale cartii si multi au spus ca este o carte amuzanta. Da, este. Dar eu am si plans un pic cand am citit o conversatie de-a lui Mihai cu mama sa. Era un subiect mai sensibil pentru mine si nu am avut cum sa nu ma emotionez.

Am vazut cat de frumos scrie Mihai Bendeac despre ce inseamna sa iti urmezi un vis, chiar daca nu este mereu usor. Din paginile cartii iese dragostea lui Bendeac pentru actorie. Am simtit ca am prins un pic de curaj si de incredere in mine pentru a-mi urma visul pe care uneori il abandonez de teama ca nu voi ajunge niciodata acolo unde visez. Dar, citind ce a scris Bendeac despre ce inseamna sa iti urmezi visul, chemarea, m-am simtit motivata. Deci pot spune ca Jurnalul unui burlac. Conversatii cu mama a fost pentru mine intr-o oarecare masura si o carte motivationala.

Mi-a placut sa citesc conversatiile lui cu mama sa. Mi se par doi oamneni simpatici, inteligenti, hotarati sa ajunga acolo unde si-au propus, chiar daca nu este mereu usor, iar relatia lor mi se pare a fi una frumoasa.

Am fost surprinsa sa aflu anumite informatii despre Bendeac si mi-a placut sa citesc opiniile lui despre anumite subiecte. Cum spuneam, eram curioasa sa aflu cum si ce a scris Mihai Bendeac impreuna cu mama lui si pot spune ca nu am fost dezamagita.

“Destin de mama”, o carte pentru mamici (si nu numai), scrisa de Dina Bento

Sursa foto: carturesti.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *