D'ale mamei

O gura de aer pentru toti trei

o gura de aer

Toti trei aveam nevoie sa iesim un pic din rutina si sa ne vedem cu prietenii. Eu aveam nevoie ca de o gura de aer proaspat de o schimbare de peisaj, de conversatiile ca pe vremuri cu prietenele, de glumele noastre, de amintirile comune, de trairi noi alaturi de ele. Domnul tati, primit cu bratele deschise in cercul nostru, ca si ceilalti iubiti sau soti ai fetelor, s-a simtit bine cu baietii. Se vedea din cum radea, cum vorbea implicat in discutie, cum zambea. Iar puiul de om, Doamne! Atat de fericita era ca interactiona cu un alt pui de om. Chiar daca este un copil cu un an mai mic decat Maria mea, nu a contat. S-au jucat impreuna, s-au inteles bine, si-au impartit jucariile.

Puiul meu a fost darnic, voia sa ii ofere biberonul cu apa, chiar si suzetele, care pentru noi sunt ca aerul in unele situatii. Ii mai si lua jucariile, dar puiul mic se descurca si lua altele.

Mi-a placut sa-mi vad copilul fiind bun cu alt copil, mangaind pe cap puiul de om, pe talpa. Voia sa o ia in brate pe bebelusa, dar este cu putin mai usoara decat ea.

Ma lua de mana sa mergem la ea, chiar si cand mama ei o alapta. Ii dadea tarcoale cand mama ei o legana pe perna si chiar tragea si impingea puiul meu perna, ca sa ajute mama celuilalt pui de om sa adoarma copilul mai mic decat puiul meu.

S-a simtit ca acasa, a deschis sertare, a umblat peste tot, a cercetat, s-a distrat. A fost in centrul atentiei impreuna cu celalalt pui de om si i-a placut.

Mi-a facut bine intalnirea cu prietenii. A fost ca o gura de aer proaspat pentru toti trei. M-am bucurat pentru mine, dar si pentru ai mei. M-am bucurat vazandu-l pe domnul tati relaxat, in lumea asta care candva era numai a mea si a fetelor, apoi a devenit si a lui si a puiului de om. Mi-a placut la nebunie sa imi vad copilul integrandu-se atat de bine in familia asta, pe ne-am ales-o de cand aveam vreo 15-16 ani si care a crescut frumos, s-a intregit.

Sursa foto: Pixabay

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *