Sarcina

Poarta-ti cu mandrie corpul de gravida!

corpul de gravida

Se vede ca este altfel si pe zi ce trece se schimba. Sunt clipe in care te intrebi daca vei mai incapea vreodata in rochiile preferate, daca mai esti frumoasa. Dar aceasta este o sitratie temporara. Esti frumoasa si in timp vei reusi sa incapi din nou in hainele preferate. Pana atunci, poarta-ti cu mandrie corpul de gravida. Este casa copilului tau. Este locul in care creste, se simte iubit si in siguranta.

Iubeste-ti corpul asa cum este acum, cu vergeturi, cu un abdomen ca o minge. Nu ti-e mereu usor, stiu, dar fiecare zi care trece te aduce mai aproape de marea intalnire cu puiul tau. Cel pe care l-ai asteptat o viata intreaga, cel pe care il iubesti desi inca nu v-ati cunoscut.

Fii mandra ca in corpul tau creste o viata, un suflet inocent. In acel corp care se misca mai greu acum bat doua inimi. Una pentru alta. Bataile lor se impletesc armonios, cu iubire. Vezi pe sub piele cum se misca minunea ce-ti va spune “mama”. Uneori tresari, alteori razi si iei repede mana viitorului tata ca sa simta si el miscarile copilului pe care l-ati pus amandoi acolo, la adapost, in corpul tau. Din iubire.

Poarta-ti cu mandrie corpul de gravida cand esti oriunde, chiar si printre oameni care fac observatii mai neplacute. Si iubeste-l pentru ca a fost ales de copilul tau, pentru ca de acolo va veni pe lume o noua viata, o promisiune intr-o lume mai buna, mai frumoasa, mai pura, o lume altfel decat cea pe care o stii acum.

Fii mandra si fericita ca traiesti o astfel de experienta. Esti binecuvantata, norocoasa si in curand vei fi mama, bratele tale vor lua forma si mirosul copilului tau. Dar, pana atunci, pana la marea voastra intalnire, poarta-ti cu mandrie corpul de gravida!

Sursa foto: Pexels (Jonas Kakaroto)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *