Biblioteca familiei Pentru copii

Recenzie. Lama Lama si bunicii – Anna Dewney

lama lama si bunicii

Lama Lama si bunicii – Anna Dewney

Editura: Nemira
Nr. pagini: 32

Lama Lama si bunicii este o carte pentru cititorii mici, mici de tot. Mai exact, se adreseaza copiilor incepand cu varsta de doi ani. Este ideala pentru cei care descopera lectura, cartile, pentru copiii carora le citesc parintii.

Cartea este usor de parcurs. In cateva minute ajungi la finalul povestii, asa ca rabdarea micilor cititori, sau mai bine spus ascultatori, nu este pusa la icnercare. De asemenea, ilustratiile vin in ajutorul celor mici pentru a intelege mai bine povestea, dar si pentru a le mentine interesul pentru carte.

Scrisa in versuri, povestea este mult mai usor de spus dar si de urmarit de cei mici.

Ce se intampla in carte? Ei bine, Lama Lama merge la bunici impreuna cu mama sa. Numai ca va ramane acolo fara ea. Se pregateste pentru timpul petrecut alaturi de bunicii sai. Si chiar se distreaza acolo. Numai ca, surpriza! Si nu o surpriza placuta: nu avea si jucaria preferata acolo. Se pare ca ramasese in masina si mama s-a intors acasa impreuna cu jucaria preferata a puiului ei. Din fericire se gaseste o solutie si criza este evitata.

Recomand cartea micilor cititori. Am inceput si eu sa i-o citesc puiului meu. A avut rabdare la primele pagini, apoi si-a pierdut interesul si a inceput sa rasfoiasca singura cartea si sa arate cu degetul diferite personaje asteptand ca eu sa ii spun povestea celor aratate. Ma bucur totusi ca este interesata de carti, de ilustratii si incetul cu incetul vom ajunge sa citim o carte fara a se plictisi. Avem timp, este inca un pui mic, dornic sa descopere lumea, asa ca nu are timp si rabdare pentru a asculta toata povestea. Inca.

Lama Lama in pijama – Anna Dewdney

Sursa foto: nemira.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *