Suntem parinti

Sedinta foto smash the cake. Prima parte

Sedinta foto smash the cake

Cu putin timp inainte de prima aniversare a Mariei, am decis sa mergem la o sedinta foto smash the cake. Am mai mers si de Paste la o sedinta foto, totul a decurs neasteptat de bine, aparatul o iubea pe Maria si ea pe el. La botez, la fel, am vazut o colaborare uimitoare a Mariei cu fotograful si cameramanul. Abia asteptam sa mergem si la sedinta foto pentru un an. De data asta a fost altceva. Neasteptat, dar in alt sens.

Despre sedinta foto smash the cake

Am decis sa mergem la sedinta smash the cake, dar fara cake. Nu tineam neaparat sa aiba si un tort. Plus ca daca simtea gustul tortului, nu cred ca o mai luam de langa el. Am plecat la studio, toti entuziasmati (noi trei si nasii). Eram sigura ca totul va decurge ca data trecuta. Dar nope!

Stam in trafic mult pentru ca, deh, traficul e asa cum e in Bucuresti. Intre timp, Maria se agita, deseneaza pe geamul aburit, transpira, i se face somn. Adoarme fix inainte sa coboram din masina. Se trezeste, intram in studio unde o vede cea care trebuia sa-i faca pozele. Sa lesine cand o vede adormita, mai ales dupa ce mi-a spus ca avusese cu o zi inainte o sedinta foto cu un bebelus caruia ii pica in tort capul, de somn. M-a intrebat daca reprogramam, ca sa venim in alta zi la poze, mai devreme. Eu nu si nu ca Maria mea o sa fie plina de energie.

Incercam totusi sa facem pozele. O imbracam intr-o rochita din cele trei aduse pentru sedinta. Nu vrea sa stea pe micul fotoliu din decor. Se da jos. E pusa langa fotoliu, o ia de-a busilea. Schimbam decorul, pleaca de-a busilea si trage dupa ea si micul covor roz si pufos ce facea parte din celalalt decor. Incepe sa planga, vrea la mine, o iau, facem cateva ture prin studio, mergand tinuta de manute. E fericita, rade. O punem iar la poze, iar pleaca din decor. Ii distragem atentia cu telefoane si jucarii. Functioneazza un pic, apoi nimic. O luam in brate, sa facem poze si impreuna, dar nimic. Era obosita si nu avea chef. Plus ca de fiecare data cand ajungea in decorul cu micul fotoliu incepea sa planga. Era ceva acolo ce nu-i placea.

Mai facem cateva ture prin studio, copilul rade, vorbeste, apoi incercam iar sa facem poze. Nu si nu! Ii da Alexandra, cea care ii facea pozele, niste margele si gata. Copilul e fascinat de ele. Atat de fascinata era Maria mea de noua jucarie, incat ne ignora total. Nu mai pleca din decor, dar avea ochi numai pentru margelele albe insirate intr-un frumos colier.

Dupa mai multe incercari esuate, Alexandra a propus sa ne vedem din nou in alta zi si la alta ora pentru ca nu aveam nicio sansa atunci.

Deci, ramane de vazut cum va decurge totul la noua sedinta smash the cake. De data asta vom avea si cake. Si poate mai mult noroc.

As vrea, totusi, sa precizez ceva: dupa ce am plecat de la sedinta foto, Maria mea era plina de energie. A vorbit in masina, acasa a stat la poze, s-a plimbat si abia dupa vreo 3 ore a adormit.

Deeeeeci… VA CONTINUA…

Sursa foto: Pexels

Copilul vine cand vrea el, nu cand vrem noi si stie el mai bine de ce

Copilul meu e diferit. Asa, si?

Zici ca nici nu am avut tata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *