Suntem parinti

Semne dupa care poti recunoaste tatii

Semne dupa care poti recunoaste tatii

Nu stiu altii cum sunt, dar eu, cand ma uit la omul ce-mi este sot, observ unele lucruri care arata ca are un bebe. Iata cateva semne dupa care cred ca poti recunoaste tatii.

Cateva semne care arata ca este tata

1. Are barba mai mare

Cand ai un bebe, timpul parca nu-ti mai ajunge. Cele 24 de ore ale unei zile nu mai sunt suficiente pentru tot ceea ce ar trebui sa faci. Prioritatile ti se schimba, fie ca esti mama sau tata. Daca inainte barba era o prioritate pentru el, trebuia aranjata, “coafata”, acum lucrurile s-au schimbat. Somnul este mult mai necesar, la fel si scutecele ce trebuie sa fie schimbate, baita copilului etc. Barba? Ce-i aia? Aaaaaaa, chestia aia de pe fata lui? Ah, e ok, inca mai poate fi recunoscut, o mai poate tine asa cateva zile.

2. Podoaba capilara nu mai e ca inainte

La fel ca barba, podoaba capilara e altfel. Parul creste linistit, se incereteste, poate. Dar nu se mai observa asta. Poate din cauza privirii incetosate de somn, ori poate pentru ca ochii lui sunt acum numai asupra copilului indreptati. Nu-i nimic, cand va ajunge mai lung decat al sotiei si va avea nevoie de elastic pentru par, il va tunde. 😀

3. Are bavetici in buzunare

Cand baga omul mana in buzunar in speranta ca va gasi cine stie ce comoara pe acolo, mai gaseste o bavetica. De cand o cautam… Misterul a fost rezolvat, clar.

4. Colectioneaza capace de suzeta

La fel ca in cazul baveticilor, capacele de suzeta date disparute cu ceva timp in urma, pot fi gasite in buzunarul hanoracului, al pantalonilor etc. Daca se intampla sa nu gasim capacele, e clar de unde ar trebui sa incepem cautarile.

5. Are meniul copilului scris pe tricou

Sigur ca nu iese din casa in hainele pe care bebe a dat mancare (cel putin, nu cu intentie). Insa, daca ii faci o vizita neanuntata, nu este exclus sa afli ce a mancat copilul inainte ca fericitul tata sa iti enumere bucatele alese gustate de micut (morcov, pastarnac, dovlecel, d-astea).

6. E fericit

Chiar daca scutecele il aduc in pragul lesinului, chiar daca sunt nopti in care nu prea doarme, chiar daca are urme de supa pe tricou, chiar daca nu a mai iesit cu baietii la o bere, e fericit. Se vede sub barba mare, in zambetul larg, in privirea plina de iubire pentru puiul lui.

Sursa foto: Pixabay

Scrisoare pentru tati si viitori tati

6 lucruri care mi s-au intamplat in ultima vreme din cauza oboselii

Ce am invatat intr-o luna si jumatate de diversificare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *