D'ale mamei

Un lucru important invatat de sot in trei ani de relatie

un lucru important

Suntem impreuna de 3 ani si un pic. In tot acest timp am primit dovezi care arata ca ne potrivim. Sigur ca ne-am si suparat pana am crezut ca poate nu ne potrivim, dar asta e alta poveste. Cand esti trist, nervos, stresat, dezamagit, te gandesti la multe.

Intr-una din noptile trecute, la tara, eu si domnul tati vorbeam. Nu-mi pot aminti ce. Eram amandoi aproape lesinati de oboseala. Si la un moment dat spune ceva. Habar n-am ce.

-Ce-ai spus?, il intreb eu. Nu pentru ca nu auzisem, ci pentru ca am vrut sa ii dau ocazia sa se mai gandeasca la ceea ce a spus, sa isi dea seama ca nu e in regula ce i-a iesit din gura si sa spuna altceva. Ce trebuia spus. Si, sincer, voiam sa vad daca si-a dat seama ce urmaream eu de fapt.

Am fost surprinsa si mandra cand am vazut ca “s-a prins” si a schimbat cele spuse. Oricum nu-mi amintesc, nu era nimic important, dar Doamne, cat mi-a placut sa vad ca dupa 3 ani de relatie a invatat un lucru foarte important: cand sotia/iubita te intreaba “ce ai spus?”, nu face asta pentru ca nu te-a auzit, ci pentru ca iti ofera sansa de a-ti repara greseala.

Si asa, doamnelor si domnilor, am primit dovada ca in relatia asta amandoi invatam multe lucruri utile.

The End.

Acesta este un articol de descretit fruntile si de adus un zambet pe buze. Dar faptele sunt reale si la fel de reala mi se pare si lectia invatata de domnul tati. 😁

Sursa foto: Pexels (Anastasiya Lobanovskaya)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *